Przedstawiamy menu stołówki szkolnej na najbliższy tydzień. Prosimy o zapoznanie się z uwagami dotyczącymi alergenów.
Data | Obiad | Uwagi |
Poniedziałek 17.02.2025 | Żurek z kiełbaską; naleśniki z serem – cukrem pudrem; deserek jogurtowy. | Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne. |
Wtorek 18.02.2025 | Zupa wiejska z kiełbaską; serdelki zapiekane z żółtym serem; surówka z białej kapusty, ketchup, ziemniaki zapiekane. | Danie zawiera następujące alergeny: gluten, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne. |
Środa 19.02.2025 | Grochówka, sos bolognese, makaron świderki. | Danie zawiera następujące alergeny: gluten, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne. |
Czwartek 20.02.2025 | Pomidorowa z makaronem na drobiu; kotlet schabowy; ziemniaki; buraczki zasmażane. | Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne. |
Piątek 21.02.2025 | Zupa kalafiorowa, jajko sadzone; ziemniaki; fasolka szparagowa z masłem. | Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne. |