Menu stołówki 3 marca – 7 marca

Przedstawiamy menu stołówki szkolnej na najbliższy tydzień. Prosimy o zapoznanie się z uwagami dotyczącymi alergenów.

DataObiadUwagi
Poniedziałek 3.03.2025Zupa gulaszowa; placki ziemniaczane z cukrem.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.

Wtorek
4.03.2025
Zupa krem z białych warzyw na drobiu; bitki z szynki wieprzowej; kasza jęczmienna, kasza gryczana, surówka z ogórka kiszonego.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.
Środa
5.03.2025
Zupa pomidorowa na maśle z makaronem; ryba miruna – smażona; ziemniaki; surówka z kiszonej kapusty lub śledź w śmietanie z ziemniakami.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.
Czwartek
6.03.2025
Kapuśniak; udko pieczone; ziemniaki; bukiet królewski z masłem.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.
Piątek
7.03.2025
Zupa z fasolki szparagowej, gzika, masło, ziemniaki.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.