Menu stołówki 17 luty – 21 luty

Przedstawiamy menu stołówki szkolnej na najbliższy tydzień. Prosimy o zapoznanie się z uwagami dotyczącymi alergenów.

DataObiadUwagi
Poniedziałek 17.02.2025Żurek z kiełbaską; naleśniki z serem – cukrem pudrem; deserek jogurtowy.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.

Wtorek
18.02.2025
Zupa wiejska z kiełbaską; serdelki zapiekane z żółtym serem; surówka z białej kapusty, ketchup, ziemniaki zapiekane.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.
Środa
19.02.2025
Grochówka, sos bolognese, makaron świderki.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.
Czwartek
20.02.2025
Pomidorowa z makaronem na drobiu; kotlet schabowy; ziemniaki; buraczki zasmażane.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.
Piątek
21.02.2025
Zupa kalafiorowa, jajko sadzone; ziemniaki; fasolka szparagowa z masłem.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.