Menu stołówki 10 marca – 14 marca

Przedstawiamy menu stołówki szkolnej na najbliższy tydzień. Prosimy o zapoznanie się z uwagami dotyczącymi alergenów.

DataObiadUwagi
Poniedziałek 10.03.2025Zupa krem z zielonego groszku; spaghetti; makaron spaghetti.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.

Wtorek
11.03.2025
Zupa fasolowa z kiełbaską; kotlet mielony; ziemniaki; surówka – mix kapust.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.
Środa
12.03.2025
Rosół z makaronem na drobiu, wątróbka drobiowa; ziemniaki; buraczki zasmażane.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.
Czwartek
13.03.2025
Grochówka z kiełbaską; kotlet drobiowy – smażony; ziemniaki; surówka z marchewki.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.
Piątek
14.03.2025
Zupa jarzynowa na maśle; racuchy z powidłami – cukrem.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.