Menu stołówki 28 kwietnia – 30 kwietnia

Przedstawiamy menu stołówki szkolnej na najbliższy tydzień. Prosimy o zapoznanie się z uwagami dotyczącymi alergenów.

DataObiadUwagi
Poniedziałek
28.04.2025 r.
Pomidorowa z makaronem na drobiu; kluski kładzione z masłem; surówka z marchewki.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.
Wtorek
29.04.2025 r.


Krupnik z parówką; kotlet mielony; ziemniaki; kapusta biała – gotowana.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.
Środa 30.04.2025 r.Zupa ogórkowa; spaghetti z sosem bolognese.Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne.
Czwartek

Piątek