Przedstawiamy menu stołówki szkolnej na najbliższy tydzień. Prosimy o zapoznanie się z uwagami dotyczącymi alergenów.
Data | Obiad | Uwagi |
Poniedziałek 10.03.2025 | Zupa krem z zielonego groszku; spaghetti; makaron spaghetti. | Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne. |
Wtorek 11.03.2025 | Zupa fasolowa z kiełbaską; kotlet mielony; ziemniaki; surówka – mix kapust. | Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne. |
Środa 12.03.2025 | Rosół z makaronem na drobiu, wątróbka drobiowa; ziemniaki; buraczki zasmażane. | Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne. |
Czwartek 13.03.2025 | Grochówka z kiełbaską; kotlet drobiowy – smażony; ziemniaki; surówka z marchewki. | Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne. |
Piątek 14.03.2025 | Zupa jarzynowa na maśle; racuchy z powidłami – cukrem. | Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne. |