Przedstawiamy menu stołówki szkolnej na najbliższy tydzień. Prosimy o zapoznanie się z uwagami dotyczącymi alergenów.
Data | Obiad | Uwagi |
Poniedziałek 28.04.2025 r. | Pomidorowa z makaronem na drobiu; kluski kładzione z masłem; surówka z marchewki. | Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne. |
Wtorek 29.04.2025 r. | Krupnik z parówką; kotlet mielony; ziemniaki; kapusta biała – gotowana. | Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne. |
Środa 30.04.2025 r. | Zupa ogórkowa; spaghetti z sosem bolognese. | Danie zawiera następujące alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jajka i produkty pochodne, seler i produkty pochodne. |
Czwartek | ||
Piątek |